1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taekwondo Şampiyonası Sona Erdi
Aski’den Kuşadası’ndaki Faturalarla İlgili Açıklama

Aski’den Kuşadası’ndaki Faturalarla İlgili Açıklama

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kuşadası’ndaki su faturalarıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

A+A-

- Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kuşadası’ndaki su faturalarıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

ASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama, iddiaları ortaya atan abonelerle ilgili dokümanlara yer verildi. Açıklamada; “Bir yerel haber sitesinde ‘Kuşadası'nda vatandaşa su faturası şoku’ başlığıyla verilen haberde Kuşadası’nda konutlardan 4 ila 8 bin TL’yi bulan su bedelleri alındığı, uzun zamandır okuma yapılmadığı ve katlamalı fiyat uygulandığı gibi iddialara yer verilmiştir. Söz konusu iddialarla ilgili gerçekler ve haberde adı geçen aboneler Raziye Tuncal ve Rukiye Kuralay’a ait fatura ve sicil su hesap kartlarından da kolayca anlaşılabileceği gibi Sayın Rukiye Kuralay’a giden son faturanın bedeli 154 TL’dir. Sayın Raziye Tuncal’a giden son faturanın bedeli ise 192 TL’dir. Yapılmamış ödemeleri nedeniyle Sayın Tuncal’ın toplam su borcu 328 TL’dir. Her iki abonemizden de katlamalı su bedeli alınması kesinlikle söz konusu değildir. Sicil su hesap kartlarından anlaşılacağı üzere su sayaçlarının okuması 30 Mart 2014’ten bu yana Kuşadası ilçemizde en az 5’er kez yapılmıştır. Söz konusu abonelerimizin okuması da aynı şekilde gerçekleşmiştir. Sadece Raziye Tuncal evinde olmadığı için 22 Ekim 2014 günü sayacının okuması gerçekleştirilememiştir” denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.