1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim’de Biyogaz Tesisleri’nin Uygulanabilirliği İçin Fizibilite Raporu
Arpaçaylı Öğrenci Satranç’ta Bölge İkincisi Oldu

Arpaçaylı Öğrenci Satranç’ta Bölge İkincisi Oldu

Arpaçaylı öğenci Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün Erzincan’da düzenlediği Ortaokullar arası Küçük Kızlar Satranç turnuvasında bölge 2’ncisi oldu.

A+A-

Arpaçaylı öğenci Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün Erzincan’da düzenlediği Ortaokullar arası Küçük Kızlar Satranç turnuvasında bölge 2’ncisi oldu.

Kars’ta düzenlenen satranç elemelerini geçerek, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün Erzincan’da düzenlemiş olduğu ‘Ortaokullar Arası Küçük Kızlar’ kategorisi satranç turnuvasında Kars’ı temsil eden 3 Kasım YBO öğrencisi Ece Kızılkaya katıldığı turnuvda 10 il ve 16 öğrenciden oluşan rakiplerini eleyerek bölge 2’ncisi oldu ve Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Sportif başarılarda bu yıl başarı çıtasını yükselten Arpaçay, elde ettiği yeni bölge şampiyonluğu sonrasında gözünü Türkiye Şampiyonluğu’na dikti. Elde ettiği başarı sonrası Arpaçay’a dönen minik sporcu Ece Kızılkaya, Kaymakam Faruk Erdem’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Erdem’de daha önce söz verdiği tableti Kızılkaya’ya hediye etti.

Kaymakam Faruk Erdem, eğitim ve spor alanlarında Arpaçay olarak bu yıl iyi bir ivme yakaladıklarını, oluşturulan yarışma ve rekabet ortamının da bu başarıyı daha da katmerlediğini belirtti.

Erdem, gerek öğrencilerin, gerekse de öğretmenlerin tatlı bir rekabet ve fedakarlık içerisinde ellerinden gelen gayreti göstererek başarılarının meyvesini yediklerini ifade etti.

Faruk Erdem, bölge turnuvasında gösterdiği üstün başarıyla bölgeyi temsil etmenin gururunu yaşayan Ece Kızılkaya’ya Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.