1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Okuma Yazma Kursu'ndan Mezun Oldular
Arpaçay’da Voleybol Turnuvası Şampiyonu Akçalar Köyü

Arpaçay’da Voleybol Turnuvası Şampiyonu Akçalar Köyü

Arpaçay Kaymakamlığı’nca bu yıl ilk olarak düzenlenen Voleybol Turnuvası Final maçıyla sona erdi.

A+A-

Arpaçay Kaymakamlığı’nca bu yıl ilk olarak düzenlenen Voleybol Turnuvası Final maçıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu ise Akçalar Köyü oldu.

Arpaçay Kaymakamlığı’nca düzenlenen ve 19 takımın katıldığı ‘Voleybol Turnuvası’ oynanan final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Turnuvada elemeler ve yarı final maçlarından sonra finale kalan 2 takımdan Emniyet Spor ile Akçalar Köyü finalde karşılaştı. Yapılan final maçında Akçalar Spor başarılı oyun sergileyerek birinci olurken, Emniyet Spor ikinciliği elde etti. Karşılaşmada 3 Kasım ile Taşbaşı Köyü üçüncülük için mücadele ederken, 3 Kasım üçüncü Taşbaşı Köyü ise turnuvayı dördüncü oldu.

Bir birinden çekişmeli ve renkli karşılaşmaların oynandığı turnuva da birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yoğun ilgi gören turnuva da 1’nci olan Akçalar Köyü’nün kupasını kaymakam Lokan Önder, Emniyet Spor’un kupasını Belediye Başkanı Erçetin Altay, 3 Kasım Spor’un kupasını ise İlçe Jandarma Komutanı Emrah Çelik verdi.

Turnuvada en centilmen sporcu ve en iyi kadın sporcu da seçildi. En centilmen sporcu Taşbaşı Köyü oyuncusu Levent Aydoğdu olurken, en iyi kadın sporcular Gizem Fişek ve Kübra Çatan oldu. Sporculara hediyeleri Kaymakam Lokman Önder, tarafından verildi.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, spor aktivitelerinin değişik branşlarda devam edeceğini belirtti.

Önder, turnuvanın her aşamasında sorumluluğu üstlenen ve planlamasını yapan Halk Eğitim Müdürlüğü’ne ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile fedakarca geç saatlere kadar görev yapan hakemlere ve organizasyonda emeği geçenlere de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.