Arpaçay'da Muhtarlar Toplantısı

Arpaçay'da Muhtarlar Toplantısı

Kars Valisi Rahmi Doğan, Arpaçaylı muhtarlara bir araya geldi.

A+A-

Kars Valisi Rahmi Doğan, Arpaçaylı muhtarlara bir araya geldi. Doğan, 2018 yılı yatırımları hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Göreve başladığı günden itibaren sık sık muhtarlarla düzenlediği toplantılarla buluşan Vali Rahmi Doğan, Arpaçay Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Arpaçaylı muhtarlarla buluştu.

Doğan, Arpaçay’da Çıldır Gölü kenarına Valilikçe yaptırılan ve Kars turizmine büyük ivme kazandıran Arpaçay Kütük Ev ile Ani Örenyeri ve Kuyucuk Kuş cennetinin olduğu koridorda transit bir yol yapılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Doğan, 2018 yılı içinde köy yolları, yayla yolları, içme suyu başta olmak üzere Arpaçay ilçesinde yapılacak diğer çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Muhtarların sorun ve şikayetlerini de dinleyen Vali Rahmi Doğan, muhtarların sorunlarını tek tek not aldırttı. Doğan, muhtarların köyleri ve mahallelerindeki sorunların çözümü için yetkililere talimat verdi.

Arpaçay Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İzci, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve muhtarlar katıldı.

Arpaçay'da Muhtarlar Toplantısı

Arpaçay'da Muhtarlar Toplantısı

Arpaçay'da Muhtarlar Toplantısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.