1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Gürcistan'a Giden TIR, Arpaçay Doğruyol'da Devrildi, 2 Yaralı
Arpaçay Emniyet Amirliği’nin Başarısı Resmen Tescillendi

Arpaçay Emniyet Amirliği’nin Başarısı Resmen Tescillendi

Arpaçay Emniyet Amirliği’nin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve verdiği hizmetler resmen tescillendi.

A+A-

- Arpaçay Emniyet Amirliği’nin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve verdiği hizmetler resmen tescillendi.

TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Belgesi alma yolunda gerekli çalışmaları ve kriterleri tamamlayan Arpaçay Emniyet Amirliği, Ağustos ayı içerisinde Kalite Yönetim Sistemi Standardı Belgesi için başvuruda bulundu.

Arpaçay Emniyet Amirliği’nin TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Belgesi için yaptığı başvuru değerlendirildi.

Bir süredir yürütülen çalışmalarda hazırlanan ve kabul edilerek uygulanmaya başlanan proje ile ISO belgesi alma çalışmaları kapsamında eğitimler ve denetlemeleri tamamlayan Emniyet Amirliği, eğitimler sonrasında eğitimleri tamamlayarak TS EN ISO 9001:2008 belgesini alarak Kars’ta bir ilke imza attı.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, yeni aldıkları belge ile ilçe Emniyet Amiri Erkan Sönmez'i kaymakamlık makamında kabul ederek kendisini tebrik etti.

Yürütülen çalışmaları başından beri yakından takip eden Erdem; “Emniyet Amirliğimiz başarılı uygulama ve çalışmalarla güzel işler yapıyor. Yapılan hizmetlerin de temel dayanağını vatandaş odaklı yürütmüş olduğumuz hizmetler oluşturuyor. Bu başarının elde edilmesi uzun bir çalışmanın ve birikimin sonucu. Bu belge ile uluslararası bir hizmet kalitesi ve standardında hizmet vermeyi taahhüt eden Emniyet teşkilatımız, büyük bir sorumluluk da üstlenmiş oluyor” dedi.

Erdem; “Bu durum, Kars'ta da bir ilk. Emniyet Amirliğimiz, göstermiş olduğu bu başarı ile taçlandırılan hizmet kalitesini bundan böyle uluslararası standartlarda etkin ve kaliteli bir anlayışla yürütecek. Başarılarından dolayı başta ilçe emniyet amiri Erkan Sönmez olmak üzere, tüm ilçe emniyet personelini tebrik ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.