1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars Belediyesi Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nda
Arpaçay Belediyesi Araç Parkını Büyüttü

Arpaçay Belediyesi Araç Parkını Büyüttü

Arpaçay Belediyesi’ne Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’den gelen kepçe ve kamyon ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılarak ilçeye gönderilen araçlar için tören düzenlendi

A+A-

Arpaçay Belediye’ne Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’den gelen kepçe ve kamyon ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılarak ilçeye gönderilen iş makinası ile araçlarla ilçe halkına daha sağlıklı hizmet verecek.

Arpaçay’a gönderilen araçlar için tören düzenlendi. Törene; Vali Günay Özdemir, Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, İl Genel Sekreteri Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Milletvekilleri Ahmet Arslan, Dr. Selahattin Beyribey, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Doğan, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altın, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Arpaçay Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere 13 adet araç katılımcıların kurdeleyi kesmesiyle açlışı yapılarak Arpaçayliların hizmetine sunuldu.

Arpaçay’da TBB’den gelen bir kepçe, bir süpürge aracı ile diğer araçlarla vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesi hedefleniyor. Başkan Erçetin Altay, araçların ilçeye kazandırılmasında emeği olanlara da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.