1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Samsun'daki Kazada Ölü Sayısı 2'ye Çıktı
Arınç'ın Damadı Tutuklandı

Arınç'ın Damadı Tutuklandı

'FETÖ' operasyonları kapsamında gözaltına alınan Ekrem Yeter tutuklandı. Arınç damadını savundu.

A+A-

Eski Başbakan yardımcısı ve Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın damadı Doçent Dr. Ekrem Yeter "FETÖ operasyonları" kapsamında gözaltına alındıI. Yeter, hakimlik sorgusunun ardından 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla tutuklandı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Yeter, daha önce KHK ile ihraç edilmişti.

MELİH GÖKÇEK, EKREM YETER TARTIŞMASI

Daha önce Melih Gökçek bir mesajında; "Arınç'ın açıklamalarının perde arkasını açıklıyorum hem de belgeyle. Arınç'ın kızı ve damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter fanatik paralelcidir. Bunu ben söylersem, birileri, 'iftira' diyebilir" demişti.

Gökçek bu sözleri, Arınç'ın Ahmet Hakan'ın kendisini savunduğu bir yazısını işaret etmesi üzerine söylemişti.

Doç. Dr. Yeter ise Gökçek'in mesajlarına Twitter'dan cevap vermişti. Melih Gökçek'e “Ey Gökçek!" diye seslenen Yeter şunları söylemişti:

"Ey Gökçek. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki iyi niyetinden bir an bile şüphe etmediğim, dürüst, namuslu ve vicdan sahibi bir adamın damadı olduğum için gurur duyuyorum. Zaten çirkin ithamlarınıza karşılık gereken cevabı babamız verdiği için ben bir şey söylemeye gerek duymuyorum.

Ancak bana ve eşime paralel demişsin eğer paralelden kastın vatana millete ve insanlığa hizmet edenlere alkış tutmaksa evet biz sonuna kadar paraleliz.Yok eğer paralelden kastın devlete ve millete kumpas kurmak, ihanet etmek, rant peşinde koşmak, yalancılık, dalkavukluk, sinsilik, arkadan kuyu kazmak, belden aşağı vurmak ise onu biz bilmeyiz ama…”

ARINÇ DAMADINI SAVUNDU

Bülent Arınç, damadının gözaltına alınmasına ilişkin konuştu. Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre Arınç, "Bir süreç var. İnşallah en kısa sürede bir haber alacağız. Damadımıza her bakımdan güveniyoruz. Kesinlikle bir ilişkisi olmadığına inanıyoruz. Kendisini sevinçle bekliyoruz" dedi.

Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in hakimlik sorgusunun ardından, 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler