1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır’da Tek Kişilik Oturma Eylemi
Ardahan'ı Tanıtma Günlerine Doğru

Ardahan'ı Tanıtma Günlerine Doğru

Ardahan'ı Tanıtma Günleri adlı ilk ve dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanan ARDAFED'e Ankara, Bursa, İstanbul, Kocaeli'de bulunan Ardahan Federasyonları ve Derneklerinden tam destek gelmeye devam ediyor.

A+A-

24-25-26 Kasım 2017 Tarihinde İstanbul'da, Maltepe etkinlik alanında Ardahan'ı Tanıtma Günleri adlı ilk ve dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonuna Ankara, Bursa, İstanbul, Kocaeli'de bulunan Ardahan Federasyonları ve Derneklerinden tam destek gelmeye devam ediyor.

Vali, Belediye, Derneklerden Sonra Federasyonlardan da Tam Destek Geldi..

Önümüzde ki ayın 3. haftasında İstanbul'da ilk kez 'Ardahan'ı Tanıtma Günleri' düzenleyecek olan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu, 24-25-26 Kasım 2017 Tarihinde gerçekleştireceği Ardahan'ı Tanıtma Günleri öncesi aradığı destek arayışında tüm Ardahanlılardan tam destek almaya devam ediyor.

Ardahan Milletvekillerinin yanı sıra Ardahan Valisi, Ardahan Belediye Başkanı ve İstanbul'da bulunan derneklerden tam destek alan ARDAFED bu kez de Ardahan Federasyonlarından tam destek gördü.

ardafed.jpgardafed-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.