1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Rektör Yılmaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi
Ardahan’da Bayramlaşma

Ardahan’da Bayramlaşma

Ardahan'da bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

- Ardahan'da bayramlaşma programı düzenlendi.

Kongre binasında düzenlenen programa, Vali Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, Emniyet Müdürü Selami Hüner, Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Deniz, burada bayramlaşmaya gelen il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın huzurlu geçen ramazan gibi olmasını dileyen Deniz, "Bayramın huzurlu geçmesi için çalışacağız. Huzurlu olan kentimizin daha da huzurlu olması bayramın bayram tadında geçmesi için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kongre Binası’nda ki törenin ardından Vali Deniz, 25’nci Hudut Tugay Komutanlığı’nı ziyaret ederek, er-erbaşların bayramını kutladı.

İl merkezinde ki gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Vali Deniz, daha sonra Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezine giderek, merkezden faydalanan vatandaşlarla bayramlaştı.

Ev ziyaretlerinde bulunan Vali Deniz, karşılaştığı çocuklarla da sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.