1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Valisi Oldu
Ardahan Merkezli FETÖ Operasyonu

Ardahan Merkezli FETÖ Operasyonu

Ardahan merkezli 6 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 4’ü tutuklandı.

A+A-

Ardahan merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 4’ü tutuklandı.

Soruşturmayı yürüten Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Ardahan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan araştırma sonucu FETÖ ile irtibatlı oldukları gerekçesiyle 14 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Bu karar üzerine zanlıları yakalamak için harekete geçen polis, Ardahan merkezli olarak bu kentin yanı sıra İstanbul, Ankara, Gaziantep, Kayseri ve Kocaeli’de çeşitli adreslere düzenlediği operasyonda 11 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 4’ü mahkemece "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı, diğer 7’si ise adli kontrol tedbiri şartı konularak salıverildi.

Soruşturma çerçevesinde haklarında yakalama kararı çıkartılan 3 kişinin de arandığı belirtildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.