1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Dershanelerin Kapanması Kız Çocuklarını Küçük Yaşta Gelin Yapar!
Aras Nehrine Giren İki Çocuktan Birisi Boğuldu

Aras Nehrine Giren İki Çocuktan Birisi Boğuldu

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Karakurt Köyü’nden geçen Aras Nehri’nde serinlemek isteyen iki çocuktan birisi boğuldu.

A+A-

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Karakurt Köyü’nden geçen Aras Nehri’nde serinlemek isteyen iki çocuktan birisi boğuldu. Boğulan çocuğun cansız bedeni ise AFAT’a bağlı dalgıçlar tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.

Sarıkamış ilçesi Karakurt Maksutcuk Köyü yakınlarında 14 ve 15 yaşlarında 2 çocuğun serinlemek için girdikleri Aras Nehri’nde birinin kurtulduğu diğerinin suda kaybolduğu ihbarı üzerine Kars AFAD ekibi ile Erzurum’dan çağrılan AFAD dalgıç ekibi olay yerine intikal etti.

AFAD ekiplerinin olay yerine ulaştığında 2001 doğumlu (A.A.) ile 2002 doğumlu (B.Ö.)’nün serinlemek için Aras Nehri’ne girdikleri, (A.A.)’nın boğulmaktan son anda kurtulduğu ancak; (B.Ö.)’nün suda kaybolduğu öğrenilmiş ve AFAD ekipleri tarafından suda yapılan arama-tarama sonucunda gece geç saatlerde (B.Ö.)’nün cansız bedeni sudan çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Sarıkamış’a gönderildi.

Öte yandan konuyla ilgili Kars Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Yaz aylarında bu tür üzücü olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızın daha dikkatli olması ve serinlemek için dahi olsa gerekli tedbirleri almadan suya girmemesi gerekmektedir” denildi.

Aras Nehrine Giren İki Çocuktan Birisi Boğuldu

Aras Nehrine Giren İki Çocuktan Birisi Boğuldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.