1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bucak Belediyesi’nin 89’uncu Yılı Kutlanıyor
Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesi Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesi Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

Besni Anadolu Sakatlar Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde kurum amirleri ve üniversite öğrencileri ile koordinasyon toplantısı düzenledi.

A+A-

- Besni Anadolu Sakatlar Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde kurum amirleri ve üniversite öğrencileri ile koordinasyon toplantısı düzenledi.

Dernek binasında yapılan toplantıya Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Baş, Besni İlçe Jandarma Komutan Yardımcısı Üsteğmen Safa Doğmaz, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Kurugöl Köyü Muhtarı Hamza Yıldırım, Sakatlar Derneği Gençlik Kolları ve üyeler katıldı. Toplantıda konuşma yapan Besni İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Baş, “Jandarma teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yıldönümünde Anadolu Sakatlar Derneği ile birlikte bir proje yürüterek 175 tekerlekli sandalye kampanyası başarı ile bitirilmişti. Projede 175 tekerlekli sandalyenin üzerine çıkılarak daha fazla ihtiyaç sahiplerine daha fazla tekerlekli sandalye dağıtımı yapılmıştı. Şimdi ise 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri öncesinde engelli kardeşlerimize neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Kurugöl Köyü Muhtarı Hamza Yıldırım ise Jandarma ve Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesi’nin yanlarında olduğunu söyledi. Yıldırım, köylerinde dağıtılan tekerlekli sandalyeler için Jandarma ve Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Ömer Arslan ise ziyaretçilere teşekkür ederek önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliğinin en güzel şekilde yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.