Altın Koza'da "Nergis Hanım"ın Galası Yapıldı

Altın Koza'da "Nergis Hanım"ın Galası Yapıldı

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında; yönetmenliğini ve senaristliğini Görkem Şarkan'ın yaptığı "Nergis Hanım"ın galası yapıldı.

A+A-

- 21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında; yönetmenliğini ve senaristliğini Görkem Şarkan'ın yaptığı "Nergis Hanım"ın galası yapıldı.

Festival kapsamında galası yapılacak filmler arasında yer alan "Nergis Hanım"a, filmin oyuncularının yanı sıra sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Filmin gösterimine katılan Yönetmen Görkem Şarkan, filmin ilk uzun metrajlı filmi olduğu için heyecanlı olduğunu belirterek, "Biz de nasıl olacak diye heyecanla bekliyoruz. Film ağlatıyor ama benim böyle bir gayretim olmadı. Ne kadar hayatın içinden bir kesiti alıp ne kadar sahici belgesel gerçekliğe yakışır biçimde olması için uğraştım" dedi.

Filmi izleyen sinemaseverler de beğenilerini dile getirdi.

Adana'daki Cinemaximum sinemalarında gösterimi yapılan filmin kadrosunda usta oyuncular Settar Tanrıöğen ve Zerrin Sümer'in yanı sıra Begüm Akkaya da bulunuyor.

Dram kategorisindeki filmde, Alzheimerli annesine bakmak için tüm hayatını, hayallerini ve isteklerini erteleyen orta yaşta bir adamın yaşadıklarını ortaya koyuyor. Küçük bir evin içerisinde yaşayan anne ve oğlunun hastalığın gölgesinde var olmaya çalışmaları ve yaşadıkları anlık dramlarla işlenmiş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.