1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Defineciler 'Beş Kilise'de Suçüstü Yakalandı
Akyaka’da Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Akyaka’da Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Kars’ın Akyaka İlçesi’nde Kaymakamlıkça “Ödüllü Kitap Okuma” yarışması düzenlendi.

A+A-

- Kars’ın Akyaka İlçesi’nde Kaymakamlıkça “Ödüllü Kitap Okuma” yarışması düzenlendi.

Göreve başladığı günden itibaren eğitime ve kitap okumaya önem veren Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz, “Akyaka Okuyor” projesini hayata geçirmişti.

Cengiz, proje kapsamında ilçe merkezinde her gün ilk dersin 15 dakikası ve köy okullarında ise her gün ilk ders boyunca kitap okunması zorunluluğu getirdi. Eğitim sisteminin bireylere okuma alışkanlığı kazandırması gerekliliğine inanan İbrahim Cengiz, zaman zaman okullarda öğrencilerle kitap okuyarak programın uygulanmasını teşvik ediyor.

Kaymakam İbrahim Cengiz, son olarak poje kapsamında, 1 Ocak-31 Mart 2015 tarihleri arasında “Ödüllü Kitap Okuma” yarışması düzenledi.

Akyaka Kaymakamlığı’nca düzenlenen “Ödüllü Kitap Okuma” yarışmasında kitap okumanın teşviki, bireylerin vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmesi ve kitap okuma konusunda farkındalık oluşturma amaçlanıyor.

Kitap okuma yarışmasında sonucunda dereceye girenlere Kaymakamlıkca sürpriz ödüllerin verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.