1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bayrampaşa Deresi’nin Islah Çalışmalarında Zor Anlar
AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca 2018 yılının ilk İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca 2018 yılının ilk İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Kars Kültür Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Coğrafyası, tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal bağları nedeniyle bölgedeki ülkelerle yakınlık kuran, mazlumların sesi olup, zalimlere başkaldıran bir milletin yazdığı 15 Temmuz destanı. Günümüzde ümmeti tevhid edecek yegane muharrik güç ülke Türkiye ve “Yalnızlığımı Biliyorum ama Mücadelemi Sürdüreceğim” diyen etrafını örümcek ağı gibi ören bir komplonun hedefinde olan şer odakları içten ve dıştan tüm gücüyle saldırırken ümmetin izzet ve şerefini ayaklar altından kurtarmaya çalışan Ümmetin Lideri Recep Tayyip Erdoğan yine emperyal güçler ve bu topraklardaki taşeronları ve işbirlikçileri ile mücadele ediyor” dedi.

Başkan Adem Çalkın, “Çok fazla öteye gitmeye gerek yok bugün Zeytin Dalı Harekatının 22. Günündeyiz Türkiye, Afrin’e yönelik düzenlenen operasyonla bölge barışının ve istikrarının tesis edilmesine yönelik belki de hiç kimsenin sergileyemediği bir kararlılığı ortaya koymuştur. Sınırımızda Amerika, Rusya, YPG PKK DEAŞ ve adını sayamadığım sayısız terör örgütleri kol gezerken açlık sefalet kan gözyaşı arşa çıkmışken Türk Milleti olarak bizden sessiz kalmamızı bekleyenler hüsrana uğrayacaktır. Artık Karşınızda Ne Eski Türkiye, nede el ense çekebileceğiniz bir lider var. Ordu, Devlet ve Millet el ele Başkomutanın izinde milli şuurla hareket etmek her Türk vatandaşının görevidir. Ordu sefere çıkmışsa, artık tartışmalar biter. Arkasından sadece dua edilir, muzaffer olmaları dilenir. Aksini söyleyene "Vatan Haini" denir. Bu operasyon Türk Milleti’nin varlığını, istiklal ve istikbalini korumak amacıyla yapılmakta olup, Orta Doğuda kan ve gözyaşı dökenlere tokat niteliğindedir” diye konuştu.

Başkan Adem Çalkın’ın ardından söz alan AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, “Dün bu ilke dışarıdan güçlerle yönlendirilen bir ülkeydi. Ama Recep Tayyip Erdoğan ile beraber kendi ayakları üzerinde duran, ülkesine sahip çıkan, milletine sahip çıkan, Dünya 5’ten büyüktür diyen bir liderin bulunduğu ülkedir. Önceden sıraların en sonundaydık. Bırakın başka devletlerin genel başkanları banka müdürleri gelince başbakanlar, bakanlar hazır ola geçerdi. O günleri biz yaşadık. Şimdi Türkiye kendi gücüyle hareket ediyor. Bugün dirayetli olmanın bir bedeli vardı. O bedelde dışarıdaki emperyalist güçler, Türkiye’yi sömürenler, yine aynı güçleriyle devam etmek istiyorlar. Ama buna karşıda Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan ile beraber, silahlı kuvvetlerimiz bunlara karşı gereğini yapıyor. Ülkenin hem içerisindeki, hem dışındaki güvenliğimizle ilgili her türlü girişimlerde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Danışma Meclis Toplantı’sı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İlçe Belediye Başkanları, merkez ilçe başkanı, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti'de Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.