1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Caddelere Oturma Bankı ve Çöp Kovası
Ak Parti Milletvekillerinin Bayram Mesajı

Ak Parti Milletvekillerinin Bayram Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

A+A-

- AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan yayımladıkları ortak mesajda; “Bu fani dünyada, fani ömür içinde ve kısa bir hayatta, bitmeyen bir ömür ve uzun baki bir hayatı içeren ve kazandıran, dolayısıyla karlı bir ticaret iklimi olan bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakmış bulunuyoruz. Bütün bir ay boyunca yaşanan Ramazan güzelliklerini İslam alemi olarak Ramazan Bayramı ile taçlandırmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız” dediler.

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan yayımladıkları ortak mesajda şu ifadelere yer verdiler:

“Dargınlıkların ve kırgınlıkların giderildiği, dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının kuvvet bulduğu bayramlarımız, sahip olduğumuz müstesna günlerdir. Şükürler olsun ki, ülkemizde bayramlarımıza huzur ve güven içinde ulaşıyor ve yaşıyoruz. Cenab-ı Allah’tan tüm İslam aleminin de bayramlara huzur ve güven içinde ulaşmalarını ve yaşamalarını niyaz ediyoruz. Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramının, bütün İslam dünyası için barış, huzur ve hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyoruz. Tüm Karslı hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olması dileğiyle, huzur dolu nice baylar diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.