1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Atatürk Silüeti Erken Göründü
Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kadın Sorunlarına Yoğunlaştı

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kadın Sorunlarına Yoğunlaştı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları ve İl Müdür Yardımcısı Şermin Zil, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk’i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

A+A-

- Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları ve İl Müdür Yardımcısı Şermin Zil, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk’i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Abdulhakimoğulları, burada yaptığı konuşmada saha çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirterek, kadın sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsediklerini ifade etti.

Toplumun gelişmesi açısından STK’lara büyük görevler düştüğünü belirten Abdulhakimoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kadın sorunları konusunda önemli çalışmalara imza attığını anımsattı.

Erzurum’daki STKlarla işbirliği içerisinde olacaklarını belirten Abdulhakimoğulları, kadınların toplumda hak ettiği konuma gelmesi için eğitimin önemine vurgu yaptı.

ERVAK Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ERVAK’ın köklü bir STK olduğunu, kadınlara yönelik bilinçlendirme ve eğitim çalışmalarına yoğunlaştıklarını ifade etti.

İl Müdür yardımcısı Zil de, ERVAK Kadın Kolları üyelerinin, sorunlarını dinleyerek, kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.