1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Ahmet Arslan, Bakanlık Koltuğuna Oturdu
Ahmet Arslan, Bakanlık Koltuğuna Oturdu

Ahmet Arslan, Bakanlık Koltuğuna Oturdu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’dan bakanlığı devralmasının ardından bakanlık çalışanlarına seslendi.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bakanlığa getirilmesine ilişkin, “İşim çok kolay. Gerçekten Ulaştırma Bakanlığı’nın her projesini en ince ayrıntısına kadar bilen, çok zeki bir mühendis, başbakan, tarihe mal olmuş ulaştırma bakanı var” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’dan bakanlığı devralmasının ardından bakanlık çalışanlarına seslendi.

"Bu bakanlık benim ailem, bu bakanlık yol arkadaşlığı yaptığımız yaklaşık 100 bin kişinin bulunduğu bir aile” diyen Bakan Arslan şunları kaydetti:

“Ne mutlu bana ki bu ailenin başını, bakanını, bugün başbakanlığa uğurladık. Rabbim onun da 65. hükümetin de yar ve yardımcısı olsun. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Ülkelerin büyümesi, ülkelerin dünyada söz sahibi olması demek aynı zamanda hedef haline gelmesi demek. Biz bunu bilerek, Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Başbakanımızla, 65. hükümet ve AK Parti gruplarıyla daha da büyüyerek bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. İnşallah bu yürüyüşü, bu bayrağı yukarı taşıma şeklinde devam ettireceğiz. Bana gelince işim çok kolay. Gerçekten Ulaştırma Bakanlığı’nın her projesini en ince ayrıntısına kadar bilen çok zeki bir mühendis, başbakan, tarihe mal olmuş ulaştırma bakanı var. Aynı oranda işim çok zor. Eğer başbakanınız, lideriniz, cumhurbaşkanınız bu işleri bu kadar ayrıntılı biliyorsa işiniz zor. Onun için çalışma arkadaşlarıma diyorum ki işimiz zor. Ancak biz 14 yıldır zor işlerin hepsinin üstesinden geldik. Bunu dünyaya ispat ettik.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.