Ağrı’da Genel Seçimlerde Usulsüzlük Davasının İlk Duruşması Yapıldı

Ağrı’da Genel Seçimlerde Usulsüzlük Davasının İlk Duruşması Yapıldı

Ağrı’da 7 Haziran Genel seçimlerinde kent merkezi ve bağlı köylerindeki seçimlerde usulsüzlük yaptıkları iddia edilen 19’u sandık başkanı ve üyesi 34 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması yapıldı...

A+A-

Ağrı’da 7 Haziran Genel seçimlerinde kent merkezi ve bağlı köylerindeki seçimlerde usulsüzlük yaptıkları iddia edilen 19’u sandık başkanı ve üyesi 34 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Ağrı’da geçen yıl 7 Haziran Genel Seçimlerinde kent merkezi ve merkeze bağlı köylerde gerçekleştirilen seçimlerde 19’u sandık kurul başkanı ve üyesi, 34 kişi hakkında seçimlerde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması Ağrı Adliyesi 2. Asliye Ceza Mahkemesinde yapıldı. Duruşmaya tutuksuz yargılanan 22 sanık ile sanık avukatları katıldı.

İddianamenin okunmasıyla başlayan duruşmada, duruşmaya katılan 22 sanığın ifadesi alındı. İfadelerin alınmasının ardından bir sonraki duruşma oturumuna, mahkemeye katılmayan 14 sanığın zorla getirilmesine karar verilerek mahkeme ileriki bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.