1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Çocuğunu Kurtarmak İsteyen Anne Tandıra Düştü
Ağrı Merkezli FETÖ Operasyonu

Ağrı Merkezli FETÖ Operasyonu

Ağrı merkezli 18 ilde FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Ağrı merkezli 18 ilde FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

İHA'nın haberine göre, FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Ağrı merkezli 18 ilde operasyon başlattı. Operasyonlarda daha önce Ağrı'nın Patnos ilçesinde görev yapan, aralarında Silivri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Yoldaş'ın da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Ağrı merkezli 18 ilde ve KKTC'nin de olduğu eş zamanlı operasyonda, darbe davalarının görüldüğü aralarında Silivri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Yoldaş'ın bulunduğu 3 binbaşı, 2 yüzbaşı olmak üzere 19 rütbeli personel ile örgütün rütbeli askerlerinden sorumlu "mahrem imamı" olan 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahısların örgütün askeri yapılanması içerisinde yer aldıkları ve FETÖ'nün mahrem imamlarınca ankesörlü telefonlardan defalarca arandıkları belirtildi. Yapılan operasyonlar kapsamında 2 kişinin ise aranmasına devam edildiği açıklandı.

Silivri İlçe Jandarma Komutanı Yoldaş'ın önceki görev yeri olan Ağrı'nın Patnos ilçesinde örgütün rütbeli askeri imamları tarafından ankesörlü telefonlardan arandığının tespit edildiği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler