1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ağrı Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası’na Hazır
Ağrı Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası’na Hazır

Ağrı Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası’na Hazır

Ağrı Gençlerbirliği Spor, Ziraat Türkiye Kupası öncesi Iğdır Aras Spor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.Ağrı Gençlerbirliği Spor, Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu’nda Bölgesel Amatör Lig’in güçlü...

A+A-

Ağrı Gençlerbirliği Spor, Ziraat Türkiye Kupası öncesi Iğdır Aras Spor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Ağrı Gençlerbirliği Spor, Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu’nda Bölgesel Amatör Lig’in güçlü ekiplerinden Iğdır Aras Spor ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. İki tarafında etkili başladığı müsabakanın 7’inci dakikasında Iğdır Aras Spor, Kemal Aras’ın golüyle 1-0 öne geçti. Geriye düştükten sonra maçtan kopmayan Ağrı Gençlerbirliği Spor, deneyimli futbolcusu Cihan’ın ayağından 22’inci dakikada bulduğu golle beraberliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra etkili oyununa devam eden Ağrı ekibi, 33. dakikada Buğra Gökçan, 44. dakikada ise Bilal Çelebi’nin golleriyle skoru 3-1’e getirdi. İkinci yarıda başka gol olmayınca, Ağrı Gençlerbirliği Spor müsabakadan galip ayrıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.