Ağrı Belediyesi 2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı

Ağrı Belediyesi 2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, Ağrı’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A+A-

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, Ağrı’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ağrı Belediyesi 2015 yılı çalışma raporunu sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve Ağrı’da çalışan ulusal ve yerel basın temsilcilerin katıldığı programla açıkladı. Programa Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, Ağrı Belediye Eşbaşkan yardımcıları Ömer Polat ve Halef Keklik, DBP il Eşbaşkanı Barış Kaya ve STK temsilcileri, mahalle muhtarları ile ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı. Özel bir restoranda düzenlenen programda Ağrı Belediyesinin 2015 yılında hayata geçirilen projeler tek tek anlatıldı. Belediyenin gelir ve giderlerin olduğu tablolar anlatılarak, yapılan yatırımlar tek tek açıklandı.

Programda konuşma yapan Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, “Her şeyimizle şeffafız. Her kuruşun hesabını verebilecek durumdayız. Biz buralarda hem barışı inşa etmeye hem de halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Biz onlardan kalma 30 trilyon borç ödedik. Yine 20 trilyon yatırım yaptık ve şu an kasamızda da 10 trilyon var” şeklinde konuştu.

“TAHİR ELÇİ MEYDANINI YAPIYORUZ”

Ağrı’da Tahir Elçi Meydanı yapacaklarını ifade eden Sakık, “Eski Van caddesini meydana çevirdik. Ağrı’da ilk defa bir meydan yapıyoruz. O da Tahir Elçi meydanıdır. Tahir Elçi bu güne kadar bu coğrafyada demokrasi ve özgürlük mücadelesi vermiş bir hukukçudur. Onun için Tahir Elçi’ye yakışacak bir anıtla meydanımızı tamamlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.