Ağrı Amatör Ligi 10 Ekim’de Başlıyor

Ağrı Amatör Ligi 10 Ekim’de Başlıyor

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ, amatör liglerin 10 ekimde oynanacak müsabakalar ile başlayacağını söyledi.Ağrı’da yedi ilçenin beşinde futbol heyecanının yaşanacağını söyl...

A+A-

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ, amatör liglerin 10 ekimde oynanacak müsabakalar ile başlayacağını söyledi.

Ağrı’da yedi ilçenin beşinde futbol heyecanının yaşanacağını söyleyen Kösedağ, "Amatör liglerimiz 10 Ekimden itibaren başlıyor. 7 takımın büyüklerde, 1 takımın BAL ligi, 2 takımın bayanlar liginde mücadele edeceği bu sezonda, spor kulüplerimiz transfer işlemlerini yapmaya devam ediyor. Bu sezon Taşlıçay ve Eleşkirt ilçelerimizde maalesef spor kulüplerimizin başvuruları olmadığı için futbol müsabakaları oynanamayacak. Oysaki bu ilçelerde milyonlar harcanarak yapılmış spor tesisleri bulunuyor. İlçe yerel yönetimlerinin spor konusunda daha duyarlı olmaları en büyük temennimiz olacaktır"dedi.

İlk hafta maçında ligin en önemli iki takımının mücadele edeceğini hatırlatan Kösedağ, "Ligin en önemli maçlarından biri olan Patnos Gücü ile Doğubayazıt Belediye Spor müsabakası, ligin ilk haftasında oynanacak. Bu önemli karşılaşma 11 Ekim Pazar günü Patnos ilçe stadyumunda oynanacak. Bunun dışında diğer maçlarda Murat Gençlik Spor, Diyadin Gençlerbirliği Spor ile, Hamur Kümbet Spor ise Bayazıt Spor ile karşılaşacak. Karşılaşmalara ait programı spor kamuoyu Ağrı ASKF’nin www.agriaskf.com adresinden öğrenebilecekler"dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.