1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Büyük Felaket 24 Nisan 1915.. Ermeni Soykırımı 'Yıl Dönümü'nde Anılıyor!
Adnan Binyazar, Ted Batman Koleji Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Adnan Binyazar, Ted Batman Koleji Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Yetişkin ve çocuk öykülerinin ünlü ismi Adnan Binyazar, TED Batman Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

A+A-

- Yetişkin ve çocuk öykülerinin ünlü ismi Adnan Binyazar, TED Batman Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

Kitaplarını yakından takip eden öğrencilerin bu davranışlarından etkilenen yazar Binyazar, koleje ait konferans salonunda öğrencilerle söyleşide bulundu. Kitaplarında kurguladığı dünyayı öğrencilerle bütünleştiren Binyazar, duygularını anlattı. Her an yaşam değişim kulvarında ilerlemekte olduğunu anlatan Binyazar, "Bu değişime ayak uyduran insanlar yaşamın ve masalların tadını farklı yorumlayıp, yaşama daha bir farklı, anlamlı bakar. O vakit içinizdeki çocukluğu yakalayıp daima iyilikseverlik ve yardımlaşma duygularıyla yaşarsınız" dedi.

Toplumların ulusal kültürlerini yaşatması ve geliştirmesinin gerekliliğine dikkat çeken Binyazar, edebiyatının halk anlatılarının estetiği ile beslenmedikçe okuyucuya yabancı kalacağını söyledi. Söyleşiden sonra TED'li öğrenciler, yazara ait kitapları kendisine imzalattı.

TED Batman Koleji Okul Müdürü Çetin Evren ise, "Nasıl kitap yazıldığını öğrenmenin mutluluğunu öğrencilerle paylaşılması bizi çok mutlu etti. Bu tür etkinliklerimiz peryodik olarak devam edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.