Adem Çalkın'ın Basın Toplantısı

Adem Çalkın'ın Basın Toplantısı

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, 2017 yılında AK Parti olarak Kars’a damga vurduklarını belirtti.

A+A-

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, 2017 yılında AK Parti olarak Kars’a damga vurduklarını belirtti.

Adem Çalkın, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında 2017 yılını değerlendirdi. 2017 yılının Kars’ta dolu dolu geçtiğini söyledi.

Yerel ve ulusal basının temsilcileriyle düzenlediği değerlendirme toplantısında bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, "Öncelikle 2018 yılının tüm İslam Alemine, insanlığa ve Kars’ımıza hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm Kaslı hemşehrilerimin 2018 yılına mutlu bir şekilde girmelerini diliyorum. 2017 yılına AK Parti olarak Kars’a damgamızı vurduk. Bakanımızın öncülüğünde Kars, değişmeye, dönüşmeye devam ediyor. Allah’ın izniyle de değişmeye devam edecek. 2017 yılı bizler açısından çok bereketli bir yıl oldu. Bu yıl Lojistik Merkezin Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı tamamlandı, açılışı yapıldı, tren Kars’a geldi. Bunun yanında şehir hastanemizle ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Allah nasip ederse 2018 yılında inşallah temeli atılır. Yine köy yollarımız 7 ilçemiz ve merkez olmak üzere 250 kilometreye yakın bir asfalt çalışması oldu" dedi.

"Referandumda yüzde 51 ile Türkiye ortalamasını yakaladık"

Başkan Adem Çalkın, "Bakanımız Ahmet Arslan’ın karayolları ağına aldığı yaklaşık 130 kilometre köy yollarımızın yapım işi var. Yine Et Kesimhanesi2nin temeli atıldı. Şehir içi yollarımız bakanımızın referandumda söz verdiği gibi tamamlandı. geri kalanı da 2018 yılında tamamlanacak. Besi Organize Bölgemiz tamamlanmak üzere, onu da 2018 yılında faaliyete geçecek. Yine Kütük Evler hem Arpaçay için hem de Sarıkamış için büyük hizmet oldu. tabi en önemlisi Kars 16 Nisan referandumunda Türkiye ortalamasını yakalayarak demokrasiye olan güvenini tamamladı. Allah Karslı hemşehrilerimden razı olsun diyorum. Çünkü bizleri mahcup etmediler. Bakanımızı mahcup etmediler. yüzde 51 gibi bir oy vererek bizleri ihya ettiler" diye konuştu.

"Cumhurbaşkanımızı binlerce kişi Kars’ta karşıladı"

Başkan Adem çalkın, "Bu yıl partimizin 6. olağan kongresi gerçekleşti. ilçelerimizde bunu ok başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. birlik ve beraberlik içerisinde, yine Kars’ta da 6. olağan kongremizi bugüne kadar yapılmış en güzel kongrelerden birisi şeklinde tamamladık. buradan Kars halkına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız geldiği zaman bizleri yalnız bırakmadılar. Kongre salonu taştı, binlerce insan dışarıda Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Cumhurbaşkanımız Kars’tan çok memnun bir şekilde ayrıldı. Ben 2018 yılının birlik, beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Adem Çalkın'ın Basın Toplantısı

Adem Çalkın'ın Basın Toplantısı

Adem Çalkın'ın Basın Toplantısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler