1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. AB İnsan Hakları Film Günleri Başlıyor
AB İnsan Hakları Film Günleri Başlıyor

AB İnsan Hakları Film Günleri Başlıyor

AB İnsan Hakları Film Günleri, bu yıl Kars dahil dört şehirde gerçekleştiriliyor.

A+A-

Bu yıl 7.’si gerçekleştirilecek olan AB İnsan Hakları Film Günleri; film severleri ve ilgili vatandaşları farkındalık yaratmak, tartıştırmak ve düşündürmek için bir araya getirmeyi amaçlıyor.

7. AB İnsan Hakları Film Günleri Ne Zaman ve Nerede Gerçekleştirilecek?

AB İnsan Hakları Film Günleri, bu yıl dört şehirde gerçekleştiriliyor. 1-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da ve Kars’ta; 4-14 Aralık tarihleri arasında Ankara’da ve 9-12 Aralık tarihleri arasında Giresun’da (9-12 Aralık) gerçekleştirilecek festival, “Birlikte, daha güçlüyüz!” diyerek “evrensel değerler ile onların anlamı üzerinde eleştirel düşünmeyi seven kişiler halkasını genişletme” çağrısı yapıyor.

film.png

AB İnsan Hakları Film Günleri Kapsamında Hangi Filmler Gösterilecek?

Festivalde “Hayalperestler”, “Yitik Cennet”, “Haksızlığa Uğrayanlar” ve “Çocuklar” olmak üzere dört film kategorisi bulunuyor. Bu kategoriler altında onlarca film seyirciyle buluşuyor. Festival ve filmler hakkında detaylı bilgiye erişmek için tıklayınız.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.