1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yarım Metrelik Salatalık
6 Adımda Gür, Güçlü Ve Kalın Kirpikler

6 Adımda Gür, Güçlü Ve Kalın Kirpikler

Yüze ifadesini kazandıran en önemli unsur olan gözleri saran kirpikleri, 6 adımda gür, güçlü ve kalın hale getirebilmek mümkün.

A+A-

- Yüze ifadesini kazandıran en önemli unsur olan gözleri saran kirpikleri, 6 adımda gür, güçlü ve kalın hale getirebilmek mümkün.

Kirpikler, güzel ve anlamlı bir yüzün en önemli gereklerinden biri olarak, yüzyıllar boyunca tüm kadınların en çok önem verdiği nokta olan ve gözlere ifade kazandırmakta. Kaliteli makyaj malzemelerinin yanı sıra bakım ile de kirpikleri gerçek bir güzelliğe kavuşturmak mümkün. Asırlardır kirpik bakımında kadınlar tarafından kullanılan doğal yağlar, içerdikleri etken maddeler sayesinde kısa, seyrek, kırık ve güçsüz kirpiklerin yeniden sağlığına kavuşarak, güçlenmesine yardımcı oluyor.

Uzmanlar, daha sağlıklı ve gür kirpikler için şu uyarılarda bulunuyor:

"- Daima cilde dost makyaj malzemelerini kullanın

- Göz makyajınızı çıkarırken, göz bölgesine özel ürünler kullanın

- Makyajınızı silmeden asla yatmayın

- Ağır kimyasallarla formüle edilmiş, kolay temizlenemeyen ürünlerden uzak durun

- Kirpik ve kaşlarınızdaki makyaj artıklarını, hassas hareketlerle, yavaş yavaş temizleyin

- Kirpik ve kaşlarınız için her gün besleyici bakım yağları uygulayarak, kirpiklerinizin de bakımını ihmal etmeyin".

Günümüzde kirpikler için özel olarak üretilen pek çok hazır kirpik bakım yağı kullanılıyor. Maskara şeklinde dizayn edilen özel fırçası ile kaş ve kirpikler için pratik bir uygulama sağlayan Select Lash, bitkisel ve doğal özlerle üretilmesi ve hiçbir şekilde toksik madde içermemesi ile dikkat çekiyor. Oftalmolojik testlerle kontrol edilen ürün, gözlerde hassasiyete ya da alerjiye sebebiyet vermiyor.

Select Lash, makyaj yapmadan önce kirpiklere sürülerek kullanılabildiği gibi, gece yatmadan önce de uygulama yapılabiliyor. Uzmanlar, Select Lash’ın, takma kirpiklerle de kullanılabileceğini ve bu tür ürünlerin kullanıldığı makyaj tekniklerinde Select Lash kullanımının, maruz kalınan baskı, yapıştırıcı gibi kimyasalların olumsuz etkilerinin azaltılması yönünde büyük fayda sağladığını bildiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.