1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp'tan Yeni Özellik, ‘Kullanıcı Adı’yla Arama Yapılabilecek
2015-Ösys Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2015-Ösys Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2015-ÖSYS Ek Yerleştirme işlemleri tamamlandığını ve sonuçların açıklandığını duyurdu.

A+A-

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2015-ÖSYS Ek Yerleştirme işlemleri tamamlandığını ve sonuçların saat 16.15’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını duyurdu.

ÖSYM’nin internet sitesinden yaptığı duyuruda, "2015-ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçları, 28 Ağustos 2015 tarihinde saat 16.15’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, Ek Yerleştirme sonuçlarını yukarıda belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Adayların kayıt olmak için, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye kayıt için gerekli belgeler ile başvurmaları gerekmektedir" denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.