1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Maher Zain, Expo 2016’da Konser Verdi
11. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali Sona Erdi

11. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali Sona Erdi

Bu yıl 11.si düzenlenen Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Sibel Can konseriyle sona erdi.

A+A-

- Bu yıl 11.si düzenlenen Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Sibel Can konseriyle sona erdi.

16-19 Haziran tarihleri arasında Antalya'nın Kemer İlçesi Şehir Stadı'nda düzenlenen festivalin son gecesi, Kerem Bayar'ın mini konseriyle başladı. Daha sonra sahne alan komedyen Sefa Doğanay, taklit ve esprileriyle binlerce kişiyi hayran bıraktı. Doğanay, kendisine plaket verileceğinde de ödülü hangi sanatçı adına alacağını taklitlerle sorunca izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Gecenin ve festivalin yıldızı Sibel Can, magazin gazetecilerine albüm ve sahne çalışmaları hakkında bilgi verirken konuğa dayalı olmayan, tamamen canlı performansı ve repertuvarı ön plana çıkaran bir televizyon programı arzuladığını söyledi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de kulise, gelerek sanatçıya 'hoşgeldiniz' dedi.

Ünlü sanatçı Sibel Can programına başladığında, "Şu coşkuyu buradan görmeniz lazım" diyerek gazetecileri sahneye davet etti. Gazetecilere sahnede izleyicilerle birlikte pozlar veren Sibel Can'ın yakınları da sahne önünde özçekim yapmak için birbiriyle adeta yarıştı. Sibel Can, geç saatlere kadar birbirinden güzel şarkılarla binlerce kişiyi adeta mest etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı etkinlikte, festival kortejindeki hazırlık ve performansıyla göz dolduran kuruluşlara para ödülleri ve plaketleri verildi. Buna göre Obsession Club 3., Ulusoy Tatil Köyü 2., Limak Limra Hotel ise 1. oldu.

Vatan Şaşmaz'ın sunduğu gecede, festivale emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Mustafa Gül, festivalin yeniden 5 gün yapılması için talepler olduğunu ve bunu değerlendireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.